martes, 23 de octubre de 2012

DESIG JAM, els divendres de novembre a Porta4.


El CICLE MINIFORMATS PORTA4 neix amb la voluntat d’oferir un espai per a la recerca i l’exhibició de nous formats teatrals amb el denominador comú de la brevetat. La intenció és donar cabuda a les expressions teatrals més sintètiques formulades com a microcàpsules teatrals.

El cicle s’iniciarà a partir del mes de novembre de 2012 amb l’obra DESIG JAM, un muntatge amb 8 minimonòlegs creat a partir d’un laboratori teatral impartit pel prestigiós director i dramaturg Neil LaBute a la darrera edició de l’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett.

PORTA4 comença d’aquesta manera programant la funció dels divendres a les 23h i emmarcant l’experiment dins el CICLE MINIFORMATS, que s’anirà definint a partir de les propostes que es vagin programant, exhibint des de teatre breu, monòlegs o altres formats teatrals breus.

El cicle, creat i coordinat per les actrius Veronica Pallini i Mireia Gubianas espera tenir una bona rebuda entre el públic oferint noves propostes amb preus assequibles a la cartellera barcelonina, i també dins la professió, convertint-se en un escenari més per incentivar la investigació i la creació teatral de nous formats.

Les reserves d'entrades les podeu fer enviant un mail al correu: desig.jam@gmail.com
Heu de dir quin dia voleu venir (9, 16, 23 o 30 de novembre). L'horari sempre és el mateix: a les 23h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario